Στις προπονήσεις για το 2017 επέστρεψαν την Δευτέρα στον Πανιώνιο, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (05/01). Οι κυανέρυθροι επανήλθαν στις προπονήσεις και πλέον η προετοιμασία για το ματς με τους Ηπειρώτες έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ματς της Πέμπτης.
Μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί κανονικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Στον Πανιώνιο θέλουν να “τελειώσει” άμεσα το θέμα, ώστε να ξέρουν πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό κομμάτι.
Τέλος, ο Ολαϊτάν συνεχίζει να έχει άδεια, καθώς δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια της σεζόν. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να πείσει στο πρώτο εξάμηνο και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.
