Την Τετάρτη οι Vikos Φalcons ξεκινάνε και επίσημα την προετοιμασία τους για την ιστορική τους συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας, την GBL, και οι αφίξεις των νέων παικτών και κάποιων λιγοστών παλιών έχουν αρχίσει ήδη.
Ο σύλλογος υποδέχτηκε σήμερα 4 από τους Αμερικανούς του (οι Τζάστις και Φρίμαν έφτασαν την Κυριακή), αλλά κι έναν ακόμα από την περσινή σεζόν, τον Άντερσον Κουίνσι που αν και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα της ομάδας, έχει συμβόλαιο και επέστρεψε κι αυτός κανονικά.
Τα νέα πρόσωπα που ήρθαν σήμερα στα Ιωάννινα και τους υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής Μάικ Κουρής, οι παράγοντες της ομάδας κ.κ. Γεωργίου και Σιουμάλας και ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Μ. Παπακωνσταντίνου, ήταν οι Γουίλ Μακνάιρ, Σάνον Μπογκς, Τζόρνταν Φλόιντ και Άνσλει Άλμονορ, παίκτες που ασφαλώς έρχονται για να κάνουν τη διαφορά και να σηκώσουν στις πλάτες τους το βαρύ φορτίο της ιστορικής πρώτης συμμετοχής μίας ομάδας από την Ήπειρο στην GBL
Ενθουσιασμένοι που θα βρεθούν σε μία ομάδα που αγωνίζεται σ’ ένα από τα φημισμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης δήλωσαν οι νεοαποκτηθέντες κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο το βράδυ της Δευτέρας και έτοιμοι γι’ αυτήν την ιστορική πρόκληση.
