ON DEMAND
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC

Στην αφετηρία οι γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα για την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν

Ξανά στα παρκέ επέστρεψε μετά από 5 μήνες η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα. Το τελευταίο επίσημο ματς της προηγούμενης περιόδου ήταν στις 21 Μαρτίου, όταν ηττήθηκε από τον Πρωτέα Βούλας, ενώ η αρχή της νέας σεζόν θα γίνει με κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Αμύντα στις 26 ή 27 Σεπτεμβρίου στο «Σιδέρης Καραδήμας» σε νοκ-άουτ αγώνα. Στο δε πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει πρεμιέρα εκτός έδρας με τον Πρωτέα Βούλας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο κλειστό «Γιώργος Γεννηματάς».

Η προετοιμασία ξεκίνησε από σήμερα με την παρουσία αρκετών νέων προσώπων, αρχής γενομένης από το τεχνικό επιτελείο, όπου στο “τιμόνι” θα βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος κόουτς, ο Βασίλης Μασλαρινός και φυσικά των τριών νέων Αμερικανίδων Τζόρνταν, Τζουντ και Γουίλερ.

image description

Οι προπονήσεις για κάποιο διάστημα θα γίνονται στο Epirus Arena, μέχρι να παραδοθεί το ανακαινισμένο «Σιδέρης Καραδήμας», ώστε τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και οι άνδρες των Vikos Φalcons να έχουν πλέον ένα γήπεδο που θα χωράει περισσότερο κόσμο και θα είναι μία ακόμα πιο “καυτή” έδρα.

Θυμίζουμε τα όσα έχουν ανακοινωθεί επίσημα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με το ρόστερ, πάντως, να αναμένεται να έχει κάποιες ακόμα “πινελιές”.

Head Coach: Βασίλης Μασλαρινός

Assistant Coach: Λευτέρης Κοσμάς

Strength & Conditioning Coach: Γιώργος Τζίμας

 

Guard

Τζερκάιλα Τζόρνταν

Σοφία Γιαπιτζόγλου

Μπόζικα Μούγιοβιτς

Δήμητρα Καμπερίδου

 

Forward

Άστον Τζουντ

Ντίνα Σαρηγιαννίδου

Αναστασία Τζημορότα

Στέλλα Ξανθοπούλου

 

Center

Κιέρρα Γουίλερ

Εύα Κουμαντσιότου

 

Μοιράσου: