ON DEMAND
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Με το δεξί και με ανατροπή η Καστρίτσα 1-2 το Κάστρο (photos)

Σε ένα παιχνίδι που ήταν η απόλυτη κυρίαρχος η Καστρίτσα παραλίγο να πάθει τη ζημιά από το Κάστρο αφού χρειάστηκε να κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου για να πάρει τη νίκη με 1-2 και να ξεκινήσει έτσι με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

image description

Στο παιχνίδι η Καστρίτσα ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από αυτές.

Το Κάστρο στη μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Κώτση και να πάει στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του.

Στο 6΄ σέντρα του Μόσχου, ο Θανάσης σε κενή εστία δεν πρόλαβε με προβολή να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 9΄ ωραία ατομική προσπάθεια του Σκουτελιά ο οποίος έκανε το 1-2 με τον Θανάση, αυτός έβγαλε τη σέντρα με τον Σκουτελιά να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 10΄ σουτ του Σκουτελιά έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα ο Ζότα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα το Κάστρο άνοιξε το σκορ στο 11΄ με τον Βάρφη να κάνει τη σέντρα και ο Κώτσης με σουτ έστειλε στη μπάλα στα δίχτυα του Ζώη κάνοντας το 1-0.

Νέα ευκαιρία για την Καστρίτσα στο 16΄ όταν ο Μόσχος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Θανάσης έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 33΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι όταν ο Μόσχος έκανε τη σέντρα, ο Θανάσης την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ζότα.

Στο 44΄ ο Καραμποίκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Νικολάου πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μόσχος μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε νέα κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο μέρος με την Καστρίτσα να είναι αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα και το Κάστρο να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να πετύχει δεύτερο γκολ.

Η διαφορά στο δεύτερο μέρος ήταν ότι οι παίκτες του Νίκου Γκούρα κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να πάρουν το τρίποντο.

Σουτ του Βάρφη στο 54΄ μπλόκαρε τη μπάλα ο Ζώης.

Στο 59΄ ο Μόσχος εκτέλεσε κόρνερ, ο Νικολάου έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Σουτ του Τόλη στο 62΄ έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα ο Ζότα.

Στο 69΄ η υπεροχή της Καστρίτσας μετουσιώθηκε και σε γκολ με τον Μπελλά να εκτελεί φάουλ, να  μη μπορούν να απομακρύνουν τη μπάλα οι αμυντικοί, αυτή έφτασε στο Γκέγκα που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ζότα κάνοντας το 1-1.

Στο 79΄ σουτ του Καραμποίκη έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 81΄ σέντρα του Καραμποίκη, πλασέ του Σκουτελιά απέκρουσε τη μπάλα ο Ζότα.

Η λύτρωση για την Καστρίτσα ήρθε στο 88΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραμποίκη, ο Δήμος έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Φειζουλά και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καραμποίκης που ήταν εύστοχος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ζότα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Διαιτησία: Βλάχος (Λιόντος-Διαμαντόπουλος).

Κάστρο: Ζότα, Ντίνος Μ., Κύρκος (91΄Παπαδόπουλος), Αγγελής, Φωτιάδης, Τζώρτζης, Τζίμας, Ζαβογιάννης, Κώτσης (71’ Φειζουλά), Βάρφης, Ντίνος Α. (83΄ Λούζης).

Καστρίτσα: Ζώης, Γκέγκας, Μόσχος, Νικολάου, Μπελλάς, Ηλίας, Κύρκος (46΄ Ψαρράς), Σκουτελιάς (85΄ Δήμος), Θανάσης (93΄ Κωστούλας), Καραμποίκης (93΄ Δάλλας), Γκούρας (61’  Μακρής).

Μοιράσου: