ON DEMAND
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τράβηγμα στον προσαγωγό ο Σιατραβάνης

Ένα μικρό τράβηγμα στον προσαγωγό έχει τελικά ο Σάββας Σιατραβάνης, που τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του α’ ημιχρόνου του φιλικού αγώνα που έδωσε την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επισκέφθηκε τον γιατρό της ομάδας, Σταύρο Ριστάνη, έκανε και μαγνητική και θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για 5-6 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι οριακά χάνει τον αγώνα της πρεμιέρας με την Αναγέννηση Άρτας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, όμως, θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος την άλλη Κυριακή στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Θύελλα Κατσικά.

image description

Ο Σιατραβάνης θα κάνει κάποιες φυσιοθεραπείες για μερικές μέρες και ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται δυνατός για τη συνέχεια, καθώς είναι ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας.

 

 

Μοιράσου: