
Αν και ο Κρίστοφερ Μαμπουλού ήταν κατηγορηματικός ότι δεν πάει πουθενά και ότι δεν του αρέσουν τα όσα λέγονται σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, τα δημοσιεύματα επιμένουν γι’ αυτόν κι αυτήν τη φορά λέγεται ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά προς τον Γιώργο Χριστοβασίλη, η οποία φτάνει τις 500.000 ευρώ!
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazetta.gr και του Θοδωρή Βασίλη αναφέρουν χαρακτηριστικά:
Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει ως μεγάλο στόχο τον Κρίστοφερ Μαμπουλού και το δείχνει έμπρακτα. Η βουλγαρική ομάδα πριν τρεις ημέρες είχε ενοχλήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Κογκολέζο επιθετικό προσφέροντας το ποσό των 350.000 ευρώ, μια πρόταση που απορρίφθηκε ασυζητητί από τον Γιώργο Χριστοβασίλη.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Βούλγαροι ενημέρωσαν τους Ηπειρώτες ότι επανέρχονται με νέα βελτιωμένη πρόταση που θα φτάνει τις 500.000 ευρώ για τον 27χρονο φορ. Πλέον, αναμένεται η απάντηση του ΠΑΣ και όπως φαίνεται δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού η ΤΣΣΚΑ δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να κάνει δικό της τον Μαμπουλού.
Την φετινή σεζόν ο Μαμπουλού μετράει 4 γκολ σε 18 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΣ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.