image description

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άρνεμ της Ολλανδίας θα συμμετάσχει η Εθνική ομάδα βόλεϊ των κορασίδων, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προκριματικά που έγιναν στην Κροατία. Ανάμεσα στις αθλήτριες της Εθνικής, είναι η Φοίβη Καρατζόγλου του Ηρακλή Ιωαννίνων, την οποία η ομάδα της συγχαίρει για την επιτυχία της που καταφέρνει να τη συνδυάζει και με άριστες σχολικές επιδόσεις.

«Ο ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων συγχαίρει την Εθνική Κορασίδων και την αθλήτρια του Φοίβη Καρατζόγλου που αποτελεί μέλος της, για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας 1-9/4/2017, μέσω του προκριματικού ομίλου που έλαβε χώρα στην Κροατία 13-15/1/2017 με αντιπάλους τις Νορβηγία, Φιλανδία και Κροατία.

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη παρουσία των κορασίδων στα τελικά του Πανευρωπαϊκού, με καλύτερο πλασάρισμα την πέμπτη θέση και την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2013 και στην οποία αγωνίζονταν δύο αθλήτριες του Ηρακλή, oi Χαμπηλομάτη και Παπαδοπούλου.

Ευελπιστούμε να επαναληφθούν οι διακρίσεις και με την Καρατζόγλου και να πλασαριστούμε στα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό και στην εξάδα στο Παγκόσμιο.

Είναι κάτι που η Φοίβη το αξίζει, γιατί εκτός από διεθνής αθλήτρια, είναι και αριστούχα μαθήτρια, καθότι είναι μία από τις αθλήτριες μας που βραβεύτηκαν από το Δήμο Ιωαννιτών για τις σχολικές επιδόσεις την περασμένη σχολική περίοδο».