
Υπερήφανος για τους παίκτες του, δικαιωμένος από την εμφάνιση εκείνων που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες και δυστυχώς στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του.
«Πραγματικά είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Η προσπάθεια που έκαναν σε πολύ αντίξοες συνθήκες, σε κακό αγωνιστικό χώρο, με αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο διάστημα, ήταν σπουδαία. Η εικόνα μας δεν συμβαδίζει με το αποτέλεσμα σήμερα. Παίζαμε με παίκτη λιγότερο από το 66’.
Μας αιφνιδίασε στα πρώτα λεπτά ο Πλατανιάς και πραγματικά θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά μετά το 20λεπτο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Έπαιξαν σήμερα και ορισμένα παιδιά που δεν είχαν ρυθμό. Ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτά να διαχειριστούν την κατάσταση, αλλά έκαναν κατάθεση ψυχής!
Δυστυχώς δεν περάσαμε και είμαστε στενοχωρημένοι».
Για τη διαιτησία Δελφάκη: «Δεν φώναξα στον διαιτητή. Του διαμαρτυρήθηκα ότι μας αδίκησε στη φάση του δεύτερου πέναλτι. Δεν κατάλαβα ποιος έδωσε το πέναλτι και αν ειπώθηκε κάτι απ’ έξω στον διαιτητή. Κάντε σχόλιο εσείς για τον διαιτητή, δεν ασχολούμαι όπως ξέρετε με αυτό το θέμα τα 3 χρόνια που είμαι στα Γιάννενα».
Για τους τραυματισμούς που είχαν Κοζορώνης, Σκόνδρας, Βιδάλ, Μιχαήλ: «Γι’ αυτό είπα ότι είμαι περήφανος, γιατί με αποβολή, τραυματισμούς και έλλειψη ρυθμού τα έδωσαν όλα. Είδατε κι εσείς και πρέπει να το αναδείξετε αυτό. Κι ο κόσμος ήταν συγκινητικός, τον ευχαριστούμε».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Από σήμερα κιόλας το μυαλό μας είναι στον ΠΑΟ. Πρέπει να ξεκουραστούμε για μερικές μέρες και να είμαστε έτοιμοι για το ματς αυτό».
Για το αν υπάρχει πρώτη εκτίμηση για τους τραυματίες: «Θα κάνουμε εκτίμηση από αύριο. Έπαιξανκαι κάποια παιδιά που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο παιχνίδι. Δίκαια τους εμπιστεύομαι όλους, όπως αποδείχτηκε σήμερα».
Για τον Κοροβέση: «Πάντα είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε οτιδήποτε καινούργιο έρχεται. Είχαμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα, με βάση τα δεδομένα που είχαμε ήταν η καλύτερη περίπτωση. Θα δείτε στην πορεία αν θα πάρουμε κάποιον παίκτη ελεύθερο, δεν θέλω να πω κάτι».
*Να σημειώσουμε για τους τραυματίες ότι ο Βιδάλ είχε κάποιες μυϊκές κράμπες, καθώς δεν ήταν έτοιμος να παίξει τόσα πολλά λεπτά. Ο Σκόνδρας έχει ένα πολύ μεγάλο αιμάτωμα από αγκωνιά αντιπάλου μεταξύ ισχίου και μέσης και ο Κοζορώνης έχει δεχτεί κλωτσιά πλάι από το γόνατο. Ο Μιχαήλ έκανε κάποια ράμματα, αλλά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα για το Σάββατο. Τέλος ο Μπέριος υποχρεωτικά θα εκτίσει την κόκκινη κάρτα με τον Παναθηναϊκό.