image description

Τι κι αν η Αγία Μαρίνα «καιγόταν» για τους βαθμούς; Τι κι αν προηγήθηκε 2-0; Το τρομερό Ροδοτόπι έφερε… τούμπα το παιχνίδι και πήρε ένα σπουδαίο διπλό «βυθίζοντας» παράλληλα τους γηπεδούχους. Ο Παπαγεωργίου έκανε το παιχνίδι της ζωής του, καθώς σημείωσε χατ-τρικ και έσωσε ένα γκολ στο φινάλε.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Αγία Μαρίνα ήταν ανώτερη, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία. Στο 17’ από λάθος της άμυνας ο Χωραβάτης βγήκε απέναντι στον Λάλλο και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Παρά το εις βάρος του σκορ το Ροδοτόπι δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και μοιραία δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στο 26’ ο Κοτσώνης έκανε τη σέντρα, ο Μπάκας έστρωσε στον Μπισέλα, ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Ως εκείνο το σημείο τα πάντα έδειχναν πως η Αγία Μαρίνα θα πάρει τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς, αλλά ο Παπαγεωργίου είχε διαφορετική γνώμη. Αρχικά μείωσε στο 29’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του γλύτωσε το τρίτο γκολ. Ο Παπαγιάννης εκμεταλλεύτηκε το λάθος που έγινε στην άμυνα του Ροδοτοπίου, βγήκε απέναντι στον Λάλλο που αρχικά του είπε «όχι» και στη συνέχεια αστόχησε από δύσκολη θέση. Στο 40’ ο διαιτητής απέβαλλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων, σε μια αυστηρή απόφαση και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το Ροδοτόπι ήταν αυτό που ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 59’ ο Παπαγεωργίου έπιασε ένα τρομερό σουτ μακριά από την περιοχή, είδε όμως την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μπάρκα. Εξι λεπτά αργότερα σημάδεψε σωστά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και ισοφάρισε σε 2-2. Το μομέντουμ ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν στάθηκαν στην ισοφάριση και «κυνήγησαν» τη ολική ανατροπή. Ο Παπαγεωργίου στο 70’ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Μπάρκα. Στο 79’ όμως δεν αστόχησε και με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή για το Ροδοτόπι. Εκτός από τα τρία γκολ στο 83’ έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή έπειτα από κεφαλιά του Λαγκαβάνη, χαρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αγία Μαρίνα: Μπάρκας, Λικάι, Ρίζος, Μπάκας, Λαγκαβάνης, Μπομπάι, Καμονάς, Μπισέλας, Παπαγιάννης, Κοτσώνης, Χωραβάτης

Πασσάρων Ροδοτοπίου: Λάλλος, Νίτα, Βασειλίου, Καραγιάννης, Παπαλάμπρης, Κυπριανός, Λιάρος, Ταμπούρας, Τσιλοτάι, Παπαγεωργίου, Παπαιωάννου

Διαιτητής: Κατσικογιάννης Α.
Α’ βοηθός διαιτητή: Παπαλαζάρου Γ.
Β’ βοηθός διαιτητή: Τάτσης Δ.

*Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Αγιας Μαρίνας Μιχάλης Μπόλος υπέβαλλε την παραίτησή του, την οποία η διοίκηση της ομάδας έκανε δεκτή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης: «Η διοίκηση του Π.Α.Σ Αγίας Μαρίνας αποδέχεται την παραίτηση του Μιχάλη Μπόλου , τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας των δυο πλευρών και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η πόρτα της Αγίας Μαρίνας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Μιχάλη».