image description

Η σημερινή διαιτησία του Τσαμούρη, αλλά και οι υποδείξεις των βοηθών, βοήθησαν κι αυτές για να γυρίσει το σημερινό 0-2 σε 2-2, κάτι που επισημάναμε και στο live, αλλά και στο σχόλιό μας για το ματς. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και μάλιστα πάλι με αντίπαλο τον Πλατανιά, αναγκάζεται να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για “λυσσαλέο πόλεμο από επιτήδειους”, για διαιτησία 70-30, αλλά και για προσπάθεια που δεν θα σταματήσει σε καμία περίπτωση ως το φινάλε του πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται και για τη φάση του 2-2, όπου παίκτης των γηπεδούχων είναι σε θέση οφσάιντ και επηρεάζει τη φάση, καθώς δεν επιτρέπει στον Μπέριο να κινηθεί προς την μπάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…»

Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά.

Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα – τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούργιους διαιτητές.

Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι.

Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα.