image description

Ο Πέδρο Κόντε βραβεύτηκε πριν από λίγα λεπτά για το γκολ του απέναντι στον Πλατανιά το οποίο ψηφίστηκε ως το best goal της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Σε δηλώσεις του ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για την βράβευσή του, για το αν έχει ως στόχο να ξεπεράσει τα 16 γκολ σε μια χρονιά, που είναι το ρεκόρ του Θαλή Τσιριμώκου στον ΠΑΣ και την βαθμολογική αντεπίθεση που πρέπει να ξεκινήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να προλάβει την πεντάδα.

Τη βράβευση έκανε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού και παλιός τερματοφύλακας της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, Βασίλης Καλούδης, που ευχήθηκε στον Κόντε να βγει και πρώτος σκόρερ.

Πως νιώθεις γι’ αυτήν τη βράβευση;

Είμαι ικανοποιημένος, γιατί πάντα ένας ποδοσφαιριστής που λαμβάνει ένα προσωπικό βραβείο είναι ικανοποιημένος, αλλά σκέφτομαι και σε δεύτερο πλάνο ό,τι η ομάδα δεν έχασε και μπόρεσε να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό χάρη στο γκολ μου.

Τα περισσότερα γκολ που έχει βάλει ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα σε μία σεζόν στην Α’ Εθνική είναι 16. Βάζεις στόχο να ξεπεράσεις αυτό τον αριθμό ;

Τα γκολ είναι για να βοηθάμε την ομάδα και όχι για να βάλω κάποιον τέτοιο στόχο. Αν έπαιζα μόνος μου ή αν έπαιζα τένις, θα μπορούσα να βάλω έναν τέτοιο στόχο, όμως τώρα σκέφτομαι και την υπόλοιπη ομάδα και τους παίκτες που κάθονται στον πάγκο που δεν έχουν κληθεί, οπότε δεν μπορώ να έχω έναν τέτοιο στόχο.

Θα ξεκινήσει μια βαθμολογική αντεπίθεση η ομάδα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ώστε να πετύχει τον στόχο της πεντάδας;

Ολοι οι αγώνες είναι για να κερδίζουμε και όχι μόνο ο αγώνας με την Κέρκυρα, κάθε φορά έχουμε αυτό το στόχο που είναι η νίκη. Οπότε είναι αυτονόητο ό,τι κάθε φορά ο στόχος είναι να κερδίζουμε.

Δείτε το βίντεο