image description

Η ομάδα του δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση, ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι παίκτες του το προβάδισμα που πήραν από το 18ο λεπτό.

«Μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη για μας, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα, που χάνει δύσκολα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Καταφέραμε πετύχαμε νωρίς το γκολ, κάναμε καλή διαχείριση στο παιχνίδι μετά το 1-0, αλλά δεν έγιναν πολλές φάσεις. Μία στημένη και μία κεφαλιά είχε η Κέρκυρα σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχαμε ανάλογες ευκαιρίες, αλλά είχαμε κάποιες προϋποθέσεις. Λόγω κάποιων κακών επιλογών και κακής τελικής πάσας, που σ’ αυτό παίζει ρόλο ο αγωνιστικός χώρος, δεν φτάσαμε να κάνουμε και ευκαιρίες. Προχωράμε.

Για το αν υπήρχε έλλειψη ενέργειας ή άγχος καθώς έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΣ μετά την ήττα της Ξάνθης: «Όχι δεν έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα της Ξάνθης με τον Ατρόμητο. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι κάθε φορά, όχι τους άλλους».

Αν θα οριοθετήσουν τους στόχους τα δύο εκτός έδρας με Λιβαδειά και Λάρισα. «Μη μου κάνετε τέτοιες ρωτήσεις. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε. Θέλω τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και την καλύτερη δυνατή εικόνα σε κάθε ματς. Όσο το κάνουμε αυτό τόσο πιο ψηλά θα πάμε στη βαθμολογία. Μπορούμε κάθε Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι  100% στο στόχο; Αυτό θέλω».

Για το αν αποφορτίζονται πλέον οι παίκτες μετά το «Γολγοθά» των συνεχόμενων παιχνιδιών: «Μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε 15 Ιουνίου την προετοιμασία μας φέτος. Η ενέργεια είναι σπουδαία, συγχαρητήρια στο γυμναστή μας. Συνήθως όταν υπάρχει υπερφόρτωση, ακολουθεί κοιλιά μέχρι να βρούμε ισορροπία. Εμείς είχαμε 3 καλά αποτελέσματα σ’ αυτό το διάστημα».