Ο Πέδρο Κόντε βραβεύτηκε πριν από λίγα λεπτά στο κατάστημα Hall of brands ως ο MVP της αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για το πώς αισθάνεται για την κατάκτηση ενός ακόμα βραβείου, για το αν θεωρεί πως αυτή είναι η καλύτερη περίοδος του στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον στόχο της πεντάδας και για το που αφιερώνει τα γκολ που πετυχαίνει.

Δ: Εχεις κατακτήσει αρκετά βραβεία φέτος. Πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Κ: Το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και πήραμε τρεις βαθμούς εντός έδρας που είχε καιρό να συμβεί. Είναι σημαντικό το βραβείο αλλά δίνω περισσότερη σημασία στη νίκη της ομάδας.

Δ: Αισθάνεται πως βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο στον ΠΑΣ Γιάννινα;

Κ: Ηταν πολλά παιχνίδια που δεν είχα αγωνιστεί, λόγω απόφασης του προπονητή και εξαιτίας ενός τραυματισμού, οπότε από αυτή την άποψη ναι, ίσως είναι η καλύτερη περίοδος, αλλά ακόμα δεν μπορώ να το ξέρω γιατί είχαν περάσει αρκετοί αγώνες στους οποίους δεν είχα παίξει.

Δ: Πιστεύεις πως είναι εφικτός ο στόχος της πεντάδας;

Κ: Εγώ σκέφτομαι μέρα με τη μέρα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τόσο μακριά, σκέφτομαι μόνο να πάμε στον Λεβαδειακό και να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος.

Δ: Που αφιερώνεις το γκολ;

Κ: Πάντα το αφιερώνω σε κάποια άτομα τα οποία δεν είναι πια μαζί μας, έπειτα στην οικογένειά μου που δεν είναι εδώ και είμαι μόνος μου, στην κοπέλα μου και τέλος στην ομάδα που χωρίς την ομάδα δεν γίνεται να πετύχω γκολ.

Δ: Αυτός είναι και ο λόγος που πανηγυρίζεις με τα δάχτυλα ψηλά;

Κ: Ναι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ