image description

Ονειρεμένο ντεμπούτο έκανε ο Σωτήρης Δογορίτης στον πάγκο της Θύελλας Κατσικάς, καθώς η ομάδα του διέλυσε με 1-5 την Πίνδο Κόνιτσας και την «βύθισε» ακόμα περισσότερο. Από την μεριά της η Κατσικά επέστρεψε στις νίκες και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση εκμεταλλευόμενη τη νέα απώλεια βαθμών του Βελισσαρίου.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενος άνοιξε στο 22’ ο Βαρτζιώτης. Στο 38’ ο Ράγιας έκανε το 0-2 δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του. Εκεί που όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα λήξει με αυτό το σκορ, στο τελευταίο τέταρτο οι άμυνες… διαλύθηκαν και σημειώθηκαν άλλα τέσσερα γκολ. Ο Λισγάρας στο 78’ έκανε το 0-3 και ο Παζαρτζής που μπήκε… φουριόζος (πέρασε αλλαγή στο 78’) πρόλαβε να σημειώσει δυο γκολ. Το πρώτο στο 80’ και το δεύτερο στο 86’. Ενδιάμεσα από τα γκολ του Παζαρτζής ο Μήτσος είχε μειώσει σε 1-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πίνδος Κόνιτσας: Μούρας, Ρούστα, Πορφύρης (53’ Πουλιός), Βλάχος Π., Βλάχος Π., Πατσούρας (61’ Βλάχος Χ.), Μήτσος, Χαλούλος, Κίτσος (73’ Μούρας), Δημόπουλος, Μουρεχίδης

Θύελλα Κατσικάς: Γκοτζιάς, Μωραίτης, Γκαρτζονίκας, Λισγάρας Ε., Λισγάρας Ε., Χαλιάσος, Κωσταμένας (61’ Λέκκας), Ράγιας, Γιαννάκης, Μπελεβέτης (85’ Alijai), Βαρτζιώτης (78’ Παζαρτζής)

Διαιτητής: Πάνος Ι.
Α’ βοηθός διαιτητή: Κόλλιας Α.
Β’ βοηθός διαιτητή: Γιώτης Κ.