
Η Ανατολή νίκησε για πρώτη φορά φέτος τους Χουλιαράδες (0-1) και «έπιασε» ξανά την Κρανούλα στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη οι Χουλιαράδες γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα και «έπεσαν» στην έβδομη θέση.
Σε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι – που οι φάσεις μπροστά στις δύο ήταν ελάχιστες- η Ανατολή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Χουλιαράδων και να πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό διπλό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 9’ ο Τζιάλλας με σουτ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Α.Ε Χουλιαράδων: Γκορτζής, Τσακμάκης (84’ Πηληκίδης), Παππάς, Μιχάλης, Ντούκας, Γεωργούλης, Ξυλογιάννης, Λάμπρου, Παράσχης (90’ Μαστοράκης), Τσουμάνης, Ρίζος (85’ Κρανάς
Α.Ο Ανατολής: Γρηγοράκης, Νικολάου, Φίλιος, Παπαβασιλείου, Δρόσος, Δήμος, Κατσίφας (90’ Μελιγγιώτης), Γήτας (90’ Κίτσος), Ορφανός (85’ Μπίζιος), Παπαρούνας, Τζιάλλας
Διαιτητής: Ζαμπαλάς Σ.
Α’ βοηθός διαιτητή: Γιώτης Κ.
Β’ βοηθός διαιτητή: Θανασιάς Α.