image description

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από την Ξάνθη η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 7η αγωνιστική του τρίτου γύρου στο πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λιγκ.

Το ματς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο των  Πηγαδίων και ήταν πολύ καλό με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά η διαιτησία ήταν κακή , χωρίς ωστόσο να θεωρείται καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε.

Ο  ΠΑΣ παρέμεινε στο -6 από τη δεύτερη θέση που ανήκει στην Ξάνθη, καθώς δεν ευτύχησε  να τσιμπήσει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, με το ρυθμό του παιχνιδιού να του επιτρέπει να μπει σε κάποιες εκ των περιπτώσεων στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Το συγκρότημα του κ. Νίκου Μπαδήμα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα η Ξάνθη με το πλασέ του Μελιόπουλου στο 30′. Στη συνέχεια ο «Άγιαξ» της Ηπείρου κυνήγησε την ισοφάριση αλλά οι «ακρίτες» και πάλι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο 45′ με την κεφαλιά του Ιωάννου για το τελικό 2-0 που έμελλε εν τέλει να είναι και το τελικό απότέλεσμα.

Στην επανάληψη οι Ηπειρώτες είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, σπαταλώντας όμως κάποιες  τελικές προσπάθειες των Σαββίδη και Κώστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθοριστικό ρόλο σίγουρα έπαιξε και το γεγονός ότι μόλις στο 3΄, ο διαιτητής δεν είδε πεντακάθαρο πέναλτι μετά από στημένη φάση και τράβηγμα πάνω στον Γώγο από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρχιμήδης Τριανταφυλλίδης (Τορούνογλου – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας.

Xanthi FC: Ζουρνατζίδης, Γκατζόγιας (75′ Κιολεϊδης), Λεωντσάκος (89′ Ισμέτογλου), θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Γράβας (88′ Κιούπης), Τριανταφυλλάκος, Μελιόπουλος, Ιωάννου (86′ Τσιλιγγίρης), Δουλγέρης (89′ Κριεζής), Σουλεϊμάν Οκάν.

ΠΑΣ Γιάννινα(Τάσος Ανθυμιάδης): Πατσιούρας, Μέγας(73’ Εμβραϊζογλου), Τάτσης, Γώγος, Κώστας, Τσούνης(88’ Καραγιώργος), Λιάππης, Λιάσος,Λώλης(75’ Καραμποϊκης), Παπαδόπουλος Κ.(45’ Παπαδόπουλος Λ.), Γιωτάκης(66′ Σαββίδης)