image description

Τις αυστηρές αποφάσεις του κ. Νεοχωρίτη  πλήρωσε η Κ-15 του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Ξάνθης το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, με το τελικό 2-0 να οφείλεται κατά βάση σε λαθεμένες ή αυστηρές αποφάσεις του ρέφερι.

Μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής στον τρίτο γύρο, οι «ακρίτες» έπιασαν μετά το τρίποντο που πήραν στους 19 βαθμούς τον ΠΑΣ και πλέον το πρωτάθλημα έχει αποκτήσει έντονο  ενδιαφέρον για την ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στο φάϊναλ φορ.

Στον αγώνα χάθηκαν σημαντικές  ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του κ. Τάσου Ανθυμιάδη είχαν την ατυχία να πετύχουν τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Καρά Ισμαήλ, σε πολύ καλή ημέρα, αφού κατάφερε να σταματήσει όλες τις προσπάθειες των Ηπειρωτών.

Αρχικά μία καλή στιγμή είχε ο Λέκκας με σουτ το οποίο απέκρουσε ο πορτιέρο της Ξάνθης ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Λώλη στη συνέχεια.

Η τελευταία ωστόσο φάση του πρώτου ημιχρόνου έμελλε να είναι καθοριστική για την εξέλιξη του ματς. Ο διαιτητής σε ανύποπτη φάση «είδε»  πέναλτι  και φρόντισε να δώσει την ευκαιρία στην Ξάνθη να προηγηθεί με τον Κοτόπουλο για το 1-0 και να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας καλύτερη ψυχολογία από τον ΠΑΣ.

Η επανάληψη βρήκε τον «Άγιαξ» της Ηπείρου να μπαίνει δυνατά και να επιδιώκει το τέρμα της ισοφάρισης για να πάρει ξανά την ψυχολογία με το μέρος του αλλά στο 52΄από το ανύπαρκτο φάουλ που ο καταλόγισε  κ. Νεοχωρήτης της ΕΠΣ Καβάλας, προήλθε και το 2-0 με την απευθείας εκτέλεση του Κωσταρέλη. Δύο λεπτά αργότερα οι «ακρίτες» σημάδεψαν και το δοκάρι της εστίας του Βακαλόπουλου με τον Δημητριάδη.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Γιαννούλης σε τετ-α-τετ δεν βρήκε δίχτυα, αφού για ακόμη μία φορά ο Καρά Ισμαήλ κατέβασε ρολά , κρατώντας ανέπαφη την εστία του ενώ το σουτ από τον Λέκκα λίγο πριν το φινάλε δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον MVP της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Νεοχωρίτης (Κατσικαρώνης – Καφεντζόπουλος) της ΕΠΣ Καβάλας.

Xanthi FC(Θοδωρής Καραγιαννίδης): Καρά Ισμαήλ, Σαρή Μ. (52′ Καράμπελας), Μολώνης, Χασάνογλου Σ., Νιαζήφογλου Μ., Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης (78′ Ηλιάδης), Κωσταρέλης (79′ Μπίλιας), Κοτόπουλος (73′ Μουστάκης), Καφαλής, Δημητριάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα(Τάσος Ανθυμιάδης):Βακαλόπουλος, Πεπόνης, Τσακανέλης, Τσιούτσιος, Γεωργούλας, Λώλης, Νάτσιας, Παππάς, Κλεισούρας, Πλατιάς, Λέκκας.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Τζιάλλας, Βαδήμας, Τσιάκαλος.