Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Ξάνθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέροιας με 2-0 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Το τοπίο όσον αφορά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, με τους ακρίτες» ωστόσο να διατηρούν ένα προβάδισμα, το οποίο χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελαχιστοποιηθεί.

Σε γενικές γραμμές  η παρουσία του ΠΑΣ στο «Στάθης Τσανακτσής» το μεσημέρι του Σαββάτου κρίνεται θετική, αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες  ενώ είχε και δοκάρι με τον Γώγο στο πρώτο μέρος.

Ο Γιωτάκης μόλις στο 5’ αιφνιδίασε τη Βέροι και με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακά της έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του κ. Νίκου Μπαδήμα.

Στην επανάληψη οι Ηπειρώτες θέλησαν να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη και ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με το σουτ από τον Λιάσο στο 60’.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων οι Κώστας(βαρύ διάστρεμμα) και Λώλης (χτύπημα στον καρπό) αντίστοιχα.

ΠΑΣ Γιάννινα(Νίκος Μπαδήμας):Πατσιούρας, Μέγας, Τατσης, Γώγος, Κώστας, Τσούνης, Παπαδόπουλος Λ., Λιάσος, Λώλης, Παπαδόπουλος Κ., Γιωτάκης.

Βέροια(Χριστοφορίδης): Ντιντίλα, Στογιαννίδης(90′ Κόντος), Κουτσούκης, Παλάμι, Καγκελίδης, Ταλαίπωρος,(46′ Ιτσκαράς), Φωτόπουλος(65′ Μπράφια), Χάνι, Περπερίδης, Κυτυρίδης(85′ Ευφραιμίδης), Σοφιανίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ