Σ’ ένα συγκλονιστικό ματς που έλαβε χώρα την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας, η ομάδα κορασίδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επικράτησε της ομάδος της Βόνιτσας για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος της ΒΔ. Ελλάδος με σκορ 54-44. Με αυτόν τον τρόπο η «κυανόλευκη» ομάδα φτάνει και πάλι σε τελικό μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια σε κάποιο τμήμα υποδομών, κάτι που ήταν και ο αντικειμενικός στόχος της χρονιάς. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει το φαβορί και πολύ αξιόμαχη ομάδα του Αγρινίου Φίμπα Πήγασο.

Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις μικρές μου αθλήτριες γιατί ήδη έχουμε πετύχει το στόχο της χρονιάς να φτάσουμε στον τελικό. Σ’ ένα πολύ κακό μας απόγευμα καταφέραμε να κερδίσουμε. Στον τελικό τώρα είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά σ’ έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν. Θα δουλέψουμε για το ματς και είμαι σίγουρος πως τα κορίτσια θα δώσουν και την ψυχή τους για τη νίκη ασχέτως αποτελέσματος».

Και πάλι συγχαρητήρια από όλους σε προπονητή και κορασίδες για το τεράστιο επίτευγμα δείγμα για άλλη μια φορά του πόσο καλή δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομών του γυναικείου τμήματος.