Την αγορά της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής κοιτάζει ο Αλέξης Κούγιας, αναζητώντας τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη και όπως τόνισε δεν θα εξετάζονται περιπτώσεις Ελλήνων προπονητών, αφού οι καλοί εργάζονται ήδη σε άλλες ομάδες. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Θοδωρής Βουτιρίτσας στο τιμόνι των «βυσσινί» έως το τέλος της σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή οι καλοί Έλληνες προπονητές εργάζονται ή είναι μεγάλης ηλικίας. Υπάρχει ο Παράσχος, ο Πετράκης και ο Ουζουνίδης, αλλά έχουν ομάδες. Τους άλλους δύο καλούς προπονητές, δηλαδή τον Τσιώλη και τον Αναστασιάδη τους είχαμε στην ΑΕΛ. Άρα, Έλληνας προπονητής για την ομάδα δύσκολα θα βρεθεί. Ειδικά, αυτή τη χρονική στιγμή που η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή», ανέφερε στη «Live Sport» και συνέχισε:

«Κοιτάζω μόνο περιπτώσεις από το εξωτερικό. Με το όνομα, την καριέρα και τη συμπεριφορά του θέλω να δώσει πράγματα στην ΑΕΛ και όχι να πάρει. Πρόθεσή μου είναι να φέρω είτε καταξιωμένο Ευρωπαίο, είτε Λατινοαμερικάνο. Επίσης, με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του θέλω να επιβάλλει την πειθαρχία. Ειδικά, μέσα στα αποδυτήρια για να μην γίνουν μπάχαλο. Η ομάδα θέλω να έχει συμπαγή εικόνα και να συνδυάζει θέαμα με την αποτελεσματικότητα».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι είναι πιθανό να πορευτεί η ΑΕΛ με τον Θοδωρή Βουτιρίτσα μέχρι τέλους. «Αν δεν βρεθεί κάτι καλό, η ομάδα θα μείνει ως έχει μέχρι το καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ