Επιστολή με την οποία ζητάει να μάθει γιατί δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για την οφειλή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έστειλε στην ΕΕΟΔ ο Εσιέν. Η υπόθεση έχει εκδικαστεί, αλλά απόφαση δεν υπάρχει 2 μήνες μετά. Προφανώς αυτή η εξέλιξη ευνόησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο εν όψει της χθεσινής καταληκτικής ημερομηνίας για τις αδειοδοτήσεις.

Το ρεπορτάζ από το sport-fm.gr

Αποφασισμένος να δημιουργήσει πρόβλημα στην αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για την επόμενη φαίνεται πως είναι ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος τραβάει στα άκρα την κόντρα του με τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Σάββας Λιβάνιος στην Live Sport, ο Γκανέζος μέσος έχει αποστείλει επιστολή πρόσκληση (εξώδικο) στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας αλλά και στην UEFA, επειδή έχει καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης στην προσφυγή που είχε καταθέσει και ζητάει να του επιδικαστούν 651.000 ευρώ από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το εξώδικο που έχει συντάξει η δικηγόρος Άσπα Σουλούκου αναφέρει ότι: «Στις 22 Δεκεμβρίου 2016 ο εντολέας μου κατήγγειλε την από 8 Ιουλίου 2016 λύση συμβολαίου λόγω καταγγελίας/συμφωνία αποζημίωσης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ίσχυε και που τον συνέδεε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία κι επικυρώθηκε με την 455/2016 απόφαση της επιτροπής σας (ΕΕΟΔ).

*Η ανωτέρω καταγγελία προσδιορίστηκε για να συζητηθεί ενώπιον της Επιτροπής σας στις 6 Φεβρουαρίου 2017, οπότε κι αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε και πράγματι συζητήθηκε. Εντούτοις για διάστημα σχεδόν δύο μηνών από την εκδίκαση της υπόθεσης, δεν έχει δημοσιευθεί καμία απόφαση.

*Δεδομένης της καθυστέρησης, στερούμαι για όλο το παραπάνω διάστημα δεδουλευμένες προ ετών αποδοχές μου. Σας καλώ όπως κι άμεσα και σε κάθε περίπτωση το αργότερο ως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 (καταληκτική για τη διαδικασία της Αδειοδότησης ημερομηνία) προβείτε στη δημοσίευση της σχετικής καταγγελίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ