Τα πάνω κάτω έρχονται στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Νομού Ιωαννίνων μετά τη συμφωνία της οργανωτικής επιτροπής με τη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) για τη μετάδοση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από αύριο κιόλας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του super-fm.gr ήδη έγινε συνάντηση μεταξύ της οργανωτικής επιτροπής του πρωταθλήματος μπάσκετ με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη για να διευθετηθούν οι οικονομικές λεπτομέρειες. Το τελικό ποσό της συμφωνίας έφτασε τις 200.000 ευρώ, το οποίο θα μοιραστεί κλιμακωτά στις 20 ομάδες του εργασιακού, ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν στο τέλος της σεζόν.

Ο άνθρωπος που έκανε τις επαφές με την ΕΡΤ, καθώς υπήρξε και παλιός της συνεργάτης, Βασίλης Λούπας, μας δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη μέρα για το εργασιακό. Οι ομάδες θα δυναμώσουν και οικονομικά, ώστε το πρωτάθλημα να εκτιναχθεί σε ανταγωνισμό και να φέρει περισσότερο κόσμο στα παρκέ, αλλά και στις εξέδρες».

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω απ’ όλη τη διοργάνωση, Ηλίας Γκαζιάνης, τόνισε από την πλευρά του: «Είναι μια μεγάλη δικαίωση για μας που ασχοληθήκαμε και ξοδέψαμε τόσες ώρες για να στηθεί το εργασιακό πρωτάθλημα. Η τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, όμως, φέρνει υποχρεώσεις σε όλους μας, ώστε να είναι ανάλογο το θέαμα που θα παρουσιάσουμε, ώστε να μην είναι μια χορηγία που δεν θα επαναληφθεί. Σκεφτόμαστε να επιτρέψουμε άμεσα σε κάθε ομάδα να αποκτήσει από τώρα από έναν ακόμα ενεργό παίκτη, για να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο. Ήταν άλλωστε δέσμευσή μου προς την ομάδα των δικηγόρων που το ζητούσε επιτακτικά».  

Αύριο αναμένεται από την ΕΡΤ 3 η ανακοίνωση του τηλεοπτικού προγράμματος που θα συμπεριλαμβάνει τα ματς της 4ης αγωνιστικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ