Η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα με 2-0 της Κέρκυρας χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλου (11’) και του Γιωτάκη (63’). Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος, ενώ στην επανάληψη η Κέρκυρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει τους γηπεδούχους.

Το ματς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με στόχο το γρήγορο γκολ και αυτό ήρθε στο 11’. Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, ο Πατκρατής απομάκρυνε, η μπάλα βγήκε πλάγια στον Γιωτάκη, αυτός έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί πρόλαβαν τον Σαββίδη, όμως δεν μπορούσαν να απομακρύνουν την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Παπαδόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Ο ΠΑΣ συνέχιζε να πιέζει και για ένα δεύτερο γκολ και δεν άφηνε την Κέρκυρα να κρατήσει μπάλα. Στο 25’ ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα… έσκασε μπροστά στον Πατκρατή, αλλά κατάφερε να διώξει σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιάππης, ο Μπελλάς νίκησε τους πάντες στον αέρα, είδε όμως την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν από το πουθενά. Ο Πατσιούρας δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα έφτασε τον Γκασίδη, αυτός έσπασε στον Μπάρδο, ο οποίος έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πατσιούρα. Στο 31’ ο Γιωτάκης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σαββίδης έκανε το… μονοκόμματο σουτ και ο Πατκρατής μπλόκαρε. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα ανέβασε στροφές, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπορούσε όμως να απειλήσει τον ΠΑΣ. Η πρώτη φάση ανήκει στους γηπεδούχους. Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πατκρατή. Στο 49’ ο Μέγας… έσωσε την ομάδα του. Ο Ζώχιος Ν. έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο αμυντικός του ΠΑΣ πρόλαβε τον Γκασίδη, απομακρύνοντας σε κόρνερ. Στο 63’ ο ΠΑΣ Γιάννινα διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Κέρκυρας, στρώθηκε στον αμαρκάριστο Γιωτάκη και αυτός με πλασέ νίκησε το Πατκρατή και έγραψε το 2-0. Στο 64’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν. Ο Μπάρδος εκτέλεσε το φάουλ και ο Πατσιούρας απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 66’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος άνοιξε ωραία στον Γιωτάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, χωρίς όμως να βρει εστία. Στο 82’ η Κέρκυρα έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της. Από εκτέλεση πλαγίου ο Μποντίνι έκανε το γυριστό, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας (77’ Καρατζένης), Μέγας, Πήλιος, Γώγος, Μπελλάς (70’Λέκκας), Τσούνης, Λιάππης, Καραμποΐκης (46’ Λάγκας), Σαββίδης (56’ Εμβραιζόγλου), Παπαδόπουλος, Γιωτάκης

Κέρκυρα: Πατκρατής, Βλάχος, Γουλιαρμάς, Ζώχιος Σ., Κουλούρης, Ζώχιος Ν. (85’ Λαζάρης), Αυλωνίτης, Μπάρδος, Γκασίδης (64’ Μποντίνι), Γκόγκος (79’ Νικογιάννης), Τριανταφυλλόπουλος (71’ Γιώτας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ