Ζάιρο: «Πιο δύσκολο το παιχνίδι με τον Ηρακλή απ’ ότι αυτό με τη Βέροια»

0

Ο Ζάιρο πριν από λίγα λεπτά παρέλαβε το βραβείο του Hall of brands MVP με την Ξάνθη. Σε δηλώσεις του μίλησε για το βραβείο, για το τι φταίει και η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, για το αν υπάρχει έλλειψη κινήτρου και το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Πως νιώθεις για το βραβείο που παίρνεις;

Είμαι χαρούμενος για το βραβείο που παίρνω. Προτιμούσα να έχει συνοδευτεί με μια νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Γιατί η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση;

Όσον αφορά την γενικότερη κατάσταση της ομάδας άσχημες στιγμές υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατάμε τα καλά, να δουλεύουμε πάνω στα άσχημα για να τα διορθώσουμε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη κινήτρου;

Θα μπορούσε να είναι και αυτό. Αλλά όπως ήμασταν καλοί στον πρώτο γύρο, έτσι δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοί μας όπως για παράδειγμα χθες πάλευαν για την σωτηρία τους, οπότε κατά πάσα πιθανότητα είχαν μεγαλύτερο κίνητρο.

Τι περιμένεις από το παιχνίδι με τον Ηρακλή;

Πιστεύω θα ναι ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι απ’ ότι ήταν αυτό με την Βέροια. Και σε καλύτεροι βαθμολογική θέση είναι, έχουνε και αυτοί κίνητρο, θα παλέψουνε, οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε γι’ αυτό και όπως έχω ξαναπεί δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να «κυνηγάμε» κάποια θέση στα πλέι οφ για να είμαστε καλοί. Πρέπει να παίζουμε για τους εαυτούς μας, για την ομάδα, για την οικογένειά μας, για τους φίλους μας και επειδή μας αρέσει το ποδόσφαιρο.

Σχόλια

Comments are closed.