Θέμα με τη μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή στα Γιάννενα ανακύπτει μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος απαγορεύει τη μετακίνησή τους στα Ιωάννινα, είτε αυτή είναι μεμονωμένη είτε οργανωμένη.

Η Α.Θ. 10 έχει καλέσει σε γενικό ξεσηκωμό τους οπαδούς για να γεμίσουν το πέταλο της θύρας 7, αλλά στις συσκέψεις που έχουν προηγηθεί η ΠΑΕ Ηρακλής δεν ζήτησε εισιτήρια και είχε αποφασιστεί το πέταλο να μείνει κλειστό. Μετά δε και την απόφαση του Υφυπουργού να απαγορευτεί η μετακίνηση, η αστυνομία είναι αναγκασμένη να κρατήσει τους φίλους του Ηρακλή μακριά από το γήπεδο.

Η απόφαση Βασιλειάδη

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 09-04-2017 και ώρα 19:00, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ