Την έκπληξη και το θυμό της εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, που λίγο-πολύ μόνο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν κάλεσε να πάρει θέση για τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα και της Κέρκυρας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο ΠΑΣ δεν πρόκειται να μπει σε αντιπαράθεση και δεν απαντά επί της ουσίας, αλλά θα κινηθεί νομικά κατά του κ. Κούγια που μετά από κάθε αγώνα καταφέρεται κατά παικτών, προέδρου και γενικότερα της ομάδας του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη και θυμό πληροφορηθήκαμε για μια ακόμα φορά,  μετά το τέλος της 28ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, τις δυσφημιστικές και προκλητικές  δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια κατά της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του προέδρους της, κ. Γεώργιου Χριστοβασίλη.

Παρά ταύτα, εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση με την νοοτροπία αυτή του κ. Κούγια. Ούτε όμως  πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιου είδους άδικες και απρόκλητες κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον μας και γι’ αυτό δηλώνουμε  ότι θα απαντήσουμε στον κ. Κούγια δια της νομικής οδού και μόνο, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ