Κλίμα εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 23 Απριλίου έχει αρχίσει να δημιουργεί ήδη ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θέλουν 1 βαθμό για να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα και λόγω και του αγώνα κυπέλλου που θα ακολουθεί με την ΑΕΚ θα ήθελαν να μη ζοριστούν.

Μάλιστα αρχίζει ήδη να ασκείται ψυχολογική πίεση και να εκφράζονται υποννοούμενα ότι ο ΠΑΣ θα παίξει για λογαριασμό άλλης ομάδας, αντί να συνεχίσει να παίζει στο… ρελαντί.

Χαρακτηριστικό είναι και δημοσιεύμα του sportdog.gr με πληροφορίες από τον περίγυρο των Πειραιωτών και φυσικά παρόμοια δημοσιεύματα θα πληθαίνουν όσο περνάνε οι μέρες.

Διαβάστε το απόσμασμα

«Παράλληλα, στον Ολυμπιακό ήταν «πυρ και μανία» με τη στάση του ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία ματς, καθώς εδώ και πολλές αγωνιστικές η (άλλοτε) ομάδα-τρένο του Πετράκη πετάει βαθμούς αριστερά και δεξιά. «Να δούμε τι εικόνα θα έχουν απέναντί μας και αν θα είναι το ίδιο …παραλίες ή θα έρθουν στο Καραϊσκάκη την επόμενη αγωνιστική για να ματώσουν«, έλεγαν οι Πειραιώτες, που (προ)βλέπουν την ομάδα της Ηπείρου να τα δίνει όλα στις 23 του μήνα για να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Στο Λιμάνι δεν ξεχνούν ότι λίγες …ώρες μετά το ματς με τον ΠΑΣ θα πρέπει να πάνε στο ΟΑΚΑ για να παίξουν τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και από χθες έλεγαν ότι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η στάση του «Αγιαξ της Ηπείρου» και αν θα αγωνιστούν στο …ρελαντί, όπως με Βέροια και Ηρακλή ή αν θα «μασάνε σίδερα» για να πουλήσουν σε κάποιους εκδούλευση»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ