Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών: Ο Μέντεκας Καλαμαριάς αντίπαλος του Περάματος

0

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ τη Μ. Δευτέρα η κλήρωση της 3ης φάσης, καθώς και των επόμενων, για το κύπελλο Ελλάδος των γυναικών.

Η Προοδευτική Περάματος θα βρει μπροστά της μία ομάδα που γνωρίζει και από το πρωτάθλημα, τον Μέντεκα Καλαμαριάς, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 14 Μαΐου στα Ιωάννινα.

Η κλήρωση δεν προκαλεί ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ναι μεν ο Μέντεκας είναι από τις αδύναμες ομάδες της Β’ Εθνικής, ωστόσο τη μία και μοναδική νίκη που έχει στο πρωτάθλημα την έχει επί του Περάματος με σκορ 1-0.

Πάντως οι δύο ομάδες θα έχουν ένα ακόμα αναγνωριστικό παιχνίδι μεταξύ τους πριν το κύπελλο, καθώς στις 7 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής, όπου και πάλι το Πέραμα θα υποδεχτεί την ομάδα της Καλαμαριάς.

Αν η Προοδευτική Περάματος προκριθεί, τότε στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ολυμπιάδα Υμηττού-Ατρόμητος Αθηνών. Οι δύο αυτές ομάδες προέρχονται από την Α’ Εθνική κατηγορία και βρίσκονται στην 7η και 8η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 9 ομάδων.

Αναλυτικά η κλήρωση ΕΔΩ

Σχόλια

Comments are closed.