image description

To Σάββατο 8 Απριλίου το τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ταξίδεψε με 4 από τα τμήματα των ακαδημιών του στα Γρεβενά, για να αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες εκεί τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του σωματείου ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Είναι η πολλοστή φορά που τμήματα των ακαδημιών του Μπασκετικού ΠΑΣ  εκδράμουν σε προορισμούς της επικράτειας για απόκτηση εμπειριών μέσα από φιλικές αναμετρήσεις.

Τη σκυτάλη στο συγκεκριμένο ταξίδι πήραν τα τμήματα ΜΙΝΙ, ΠΡΟΜΙΝΙ 1, ΠΡΟΜΙΝΙ 3 και ΤΖΟΥΝΙΟΡ.

Η αποστολή ήταν πολυμελής και για το λόγο αυτό χρειάστηκαν 2 λεωφορεία για να καλύψουν τις ανάγκες για την μετακίνηση των αθλητών/αθλητριών των 4 τμημάτων του Συλλόγου, αλλά και πολλών γονέων που συμμετείχαν και αυτοί από την πλευρά τους ενεργά στην εκδρομή αυτή.

Η εκδρομή σε όλη της τη διάρκεια, τόσο στο ταξίδι όσο και στους φιλικούς αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο των Γρεβενών ήταν γεμάτη χαμόγελα, ενθουσιασμό και αστείρευτη διάθεση από όλους.

Όλοι οι αθλητές/αθλήτριες και οι γονείς τους χάρηκαν τα παιχνίδια και χειροκρότησαν τις ομάδες και την προσπάθεια των μικρών αθλητών και αθλητριών στον αγωνιστικό χώρο.

Το τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από την καρδιά του όλους τους ανθρώπους του Πρωτέα Γρεβενών για την φιλοξενία τους και υπόσχεται να την ανταποδώσει στο προσεχές διάστημα που η ομάδα των Γρεβενών ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει εκείνη αυτήν τη φορά στην πόλη μας για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.