
Με τους 3 βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της επιστρέφει από την Βέροια η ομάδα Κ-15 του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους και μπορεί να αδικούνται από το χαμηλό σκορ (0-1), ωστόσο αυτά που μετράνε είναι οι 3 βαθμοί και η καλή εμφάνιση των παιδιών.
Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και η ανωτερότητά του επιβραβεύτηκε στο 75ο λεπτό με το γκολ που πέτυχε ο Λώλης.
Η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε 1-2 καλές στιγμές, αλλά έμεινε στο μηδέν.
ΠΑΣ Γιάννινα: Κουκουλάρης, Μπίνας (70’ Τζιάλλας), Βαδήμας, Γεωργούλας, Τσιάκαλος (65’ Τσιούτσιος), Νάτσιας, Γιαννούλης (45’ Κλεισούρας), Στεργίου (51’ Λέκκας), Κυριακόπουλος (45’ Γούκος), Πλατιάς, Λώλης
Ο ΠΑΣ θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σάββατο 29 Απριλίου με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.
Βαθμολογία Όμιλος B’ | |||
# | ΟΜΑΔΑ | ΑΓΩΝΕΣ | ΒΑΘ. |
---|---|---|---|
1 | Π.Α.Ο.Κ. | 17 | 48 |
2 | ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ | 16 | 30 |
3 | Α.Ο. ΞΑΝΘΗ | 17 | 29 |
4 | ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 17 | 25 |
5 | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | 18 | 18 |
6 | Α.Ε.Λ. | 18 | 17 |
7 | ΒΕΡΟΙΑ | 17 | 5 |