image description

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε τον Παναιτωλικό με 4-1. Οι νεαροί παίκτες του κ. Μπαδήμα, ειδικά στο β’ μέρος έπαιξαν πολύ έξυπνα και παρά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, έκαναν ένα καταπληκτικό 25λεπτο στο τέλος πετυχαίνοντας άλλα 3 γκολ.

Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με προβολή του Τσούνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση της άμυνας του Παναιτωλικού και όταν είδε την μπάλα να του στρώνεται αντέδρασε σωστά.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα και είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 38’, όταν ο Λιάβας ξέφυγε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε ένα πλασαριστό σουτ στο απέναντι «παραθυράκι», αλλά ο Πατσιούρας «απογειώθηκε» έξοχα και απεσόβησε την ισοφάριση.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με διάθεση και έπαιξε έξυπνα εκμεταλλευόμενος τους χώρους που άφηνε η ομάδα του Αγρινίου. Κόντρα, όμως, στη ροή του ματς κι ενώ ο Παναιτωλικός δεν είχε καταφέρει καν να πλησιάσει την «κυανόλευκη» περιοχή, ισοφάρισε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Πατίλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Πατσιούρα.

Παρά το γκολ, οι Γιαννιώτες δεν επηρεάστηκαν και έφτασαν σε 3 όμορφα γκολ που τους έδωσαν την ευρεία νίκη. Στο 67’ ο Λιάπης πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στον Λώλη που μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια γράφοντας το 2-1.

Στο 80’ ο Λώλης έφυγε σε αντεπίθεση και πλάσαρε ψύχραιμα τον Καλαντζή κάνοντας το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93’ ο Λιάπης πρόλαβε την έξοχο του Καλαντζή εκτός περιοχής, του «τσίμπησε» την μπάλα και σε κενή σχεδόν εστία από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1.

Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση της βαθμολογίας. Δεν έκανε βέβαια την υπέρβαση για να βρεθεί στα play-offs, αλλά το ευχάριστο είναι ότι για μία ακόμα χρονιά η ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις και ανέδειξε πολλά ταλέντα.

Απομένουν 2 ακόμα αγωνιστικές για να συνεχίσουν τα παιδιά αυτά να δείχνουν τον καλό τους εαυτό και να κερδίζουν «πόντους» στην εκτίμηση των προπονητών τους.

*Οι 3 στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Τζημόπουλος, Σκόνδρας και Μπέριος που έκαναν το ατομικό τους πρόγραμμα, είχαν την ευκαιρία να δουν και μερικά λεπτά από το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Μέγας, Οικονόμου, Βλαχόπουλος, Γώγος (59′ Κώστας), Τσούνης (75′ Λάγκας), Λιάπης, Εμβραΐζογλου, Σαββίδης (65′ Λώλης), Παπαδόπουλος Κ. (86′ Ιωαννίδης), Γιωτάκης (55′ Πήλιος)

Παναιτωλικός: Καλαντζής, Ντόβας (72′ Μαντζάνας), Θώδης (30′ Χοχτούλας), Μπακαδήμας, Ζώτα (85′ Μπινιάρος), Τσιαντής, Πατίλας, Κοτρώτσος, Πανταζής (56′ Παναγιωτίδης), Καββαδίας, Λιάβας.

Βαθμολογία Όμιλος B’
# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 26 61
2 Π.Α.Ο.Κ. 25 59
3 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 26 46
4 Α.Ε.Λ. 26 37
5 ΒΕΡΟΙΑ 26 30
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 26 26
7 Α.Ο.Κ. 25 15
8 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 26 12