Στην ΕΛΙΤ των ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο βόλεϊ ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ιωαννίνων και στην (άχαρη) τέταρτη πανελλήνια θέση παρόλο που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το χάλκινο μετάλλιο, όταν στο 5ο σετ προηγήθηκε 9-4. Η πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου στόχου άγχωσε τα κορίτσια και τελικά έχασαν με 15-12 και τον αγώνα με 3-2.

Απέδειξαν ότι μπορούν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, να παλεύουν όλα τα ματς (το 1ο σετ τελείωσε 30-28) και το όνειρο για την απόκτηση πανελλήνιου μεταλλίου είναι πλέον πολύ κοντά.

Η αγωνιστικότητα και το ήθος των κοριτσιών του Ηρακλή εντυπωσίασαν και συνεχίζουν να αποτελούν μια υπολογίσιμη δύναμη στα πανελλήνια των αναπτυξιακών κατηγοριών, αλλά κι ένα σημαντικο πρότυπο για τα κορίτσια των ακαδημιών της ομάδας.

Στην ομάδα του Ηρακλή τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Κρατάμε μία από τις φράσεις ενός εκ των αντιπάλων μας όταν τον συγχαρήκαμε για τη νίκη της ομάδας τους. Μας είπε «τα συγχαρητήρια ανήκουν σε εσάς που καταφέρνετε να έχετε ομάδα βγαλμένη μέσα από τις ακαδημίες σας και μπορείτε να σταθείτε σε αυτό το επίπεδο».
Ευχόμαστε αντίστοιχη και καλύτερη πορεία στο πανελλήνιο των κορασίδων που θα γίνει στα μέσα Ιουνίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ