Μεγάλες στιγμές ζει το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα παγκορασίδων κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ νικώντας στην Άρτα στον τελικό τον ΦΙΜΠΑ Πήγασο Αγρινίου, με σκορ 48-55.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Πρωταθλήτρια, όμως, τελικά αναδείχθηκε αυτή που το ήθελε πραγματικά πιο πολύ και αυτή δεν ήταν άλλη από την ομάδα του ΠΑΣ.

Ένα πρόγραμμα που τέθηκε από τους διοικούντες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC πριν από 2 χρόνια για ενίσχυση των ακαδημιών και εκτός από τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος και συμμετοχή των τμημάτων υποδομής στους τελικούς της περιφέρειας μας, αυτή τη χρονιά βρήκε το απόλυτο επιστέγασμα. ( κορασίδες-τελικός, παγκορασίδες-πρωταθλήτριες).

Για την τεράστια αυτή επιτυχία η διοίκηση αναφέρει: “Να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στις προηγούμενες προπονήτριες των κοριτσιών Βίκυ Βαλάκου και Ιωάννα Θωμά για τις στέρεες βάσεις. Στην τωρινή τους προπονήτρια και παιδαγωγό Στάθη Βάσω για την εξαιρετική της δουλειά. Και σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των κοριτσιών μας που όλη τη χρονιά στάθηκαν δίπλα μας χωρίς να προσπαθήσουν ούτε μία στιγμή να “καπελώσουν” την προσπάθειά μας με “παράλογες απαιτήσεις”….

Δεσμευόμαστε για συνέχιση της σκληρής δουλειάς με υπομονή, επιμονή και αυταπάρνηση με σκοπό να δημιουργήσουμε αξιόλογες αθλήτριες μπάσκετ και πάνω από όλα καλούς ανθρώπους!!!!!!!
Οι μικρές μας “ηρωίδες”: Γκλίναβου Ρέα Γκλίναβου Χαρά Δήμου Μελίνα Ζήκου Κατερίνα Ζυγούρη Τάνια Κουτσάφτη Έλενα Παππά Ελένη Πιλιαφά Μαρία Σαιντούφη Ελένη Στέφα Κατερίνα Τσίπη Νεφέλη Χούσου Ευανθία Χρηστάκη Αγγελίνα”