image description

Χωρίς να χρονοτριβίσουν και ύστερα από αμοιβαία θέληση και των 2 πλευρών οι διοικούντες του PAS GIANNINA WBC ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την πρωταθλήτρια πλέον προπονήτρια Βάσω Στάθη για το τμήμα παγκορασίδων του συλλόγου της νέας χρονιάς.

Η μεθοδικότητά της, η επιμονή και υπομονή στη δουλειά της, η άριστη γνώση του αθλήματος, ο άρτιος παιδαγωγικός της χαρακτήρας και η απαράμιλη διαχείρηση τόσο των μικρών της αθλητριών όσο και των γονέων τους ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας αυτής.

Η ίδια δήλωσε: ” Χρειάστηκα 5 λεπτά για να πάρω την απόφαση. Το δέσιμο μου με την ομάδα, τα μικρά μου “μωρά” και τους γονείς τους είναι παροιμιώδες… Αν έφευγα θα ήταν σαν να πρόδιδα την οικογένεια μου…Είμαι σε μια ομάδα που κάθε χρόνο προσπαθεί να κάνει έστω και ένα βήμα σταθερό προς τα μπροστά και άξια εκπρόσωπος του γυναικείου μπάσκετ που υπηρετώ χρόνια, στον τόπο μου. Θέλω να εξελίσσομαι και ο ΠΑΣ αυτο μπορεί να μου το προσφέρει. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μην προδώσω ούτε τους διοικούντες, ούτε τους λατρεμένους μου γονείς μα κυρίως τα μικρά μου “αγγελάκια”!!!!!