ON DEMAND
ΒΟΛΕΥ

Στα Ιωάννινα το 13ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαίμαχων του βόλεϊ

Ραντεβού στα Γιάννενα δίνουν από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου παλαίμαχοι του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο 13ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Πετοσφαίρισης (Ανδρών-Γυναικών).

Το γνωστό και ως «Old Stars Game» συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, με τη χορηγική υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» και τη συνδρομή του ΠΕΑΚΙ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

image description

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που θα φέρει στην πόλη μας παλιές δόξες του ελληνικού βόλεϊ και συνολικά θα πάρουν μέρος 26 ομάδες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τον Βόλο, το Λιτόχωρο, τη Δράμα, την Ακράτα, καθώς και δύο από τα Γιάννενα στις κατηγορίες +35 και +45 των ανδρών. Συνολικά, ο αριθμός των αθλητών θα προσεγγίσει τους 300, με τις 26 ομάδες να αποτελούν αριθμό ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Οι αγώνες θα γίνουν στα κλειστά γυμναστήρια του Π.Ε.Α.Κ.Ι. (Λιμνοπούλα), του Πανεπιστημίου και του 6ου ΕΠΑΛ την Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, και την Κυριακή από τις 9.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

Μοιράσου: