Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Γιώργος Καψάλης, για μία ακόμα φορά γίνεται αρρωγός των αθλητικών σωματείων της πόλης, παραχωρώντας το κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου. Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Ιωαννίνων εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες της για την προετοιμασία της ομάδας των κορασίδων εν όψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

«Ο ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την παραχώρηση του Κλειστού Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου για δέκα ημέρες ενόψει της συμμετοχής του στην προημιτελική-ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Η παραχώρηση του γυμναστηρίου το Πάσχα βοήθησε τον Ηρακλή να καταλάβει την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Έγινε με το γυμναστήριο απαλλαγμένο από την παρουσία φοιτητών, ενώ τώρα έγινε με παρεμβολές στο πρόγραμμα προπονήσεων πράγμα που αξίζει ιδιαίτερης μνείας και που αποδεικνύει έμπρακτα την βοήθεια που προσφέρει στις αθλήτριες του, την εμπλοκή τους στο υψηλότερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο για την ηλικία τους όπως οι συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα και συμμετοχή στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Όμως σε δύο βδομάδες συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων οπότε είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε ξανά τη βοήθεια του Πανεπιστημίου καθώς το κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας είναι δεσμευμένο από την λειτουργία των basketball camp και το Κλειστό Γυμναστήριο στο Πανηπειρωτικό που έχει ολοκληρωθεί παραμένει ακόμη εκτός λειτουργίας.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε και την διοίκηση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για παραχώρηση του κλειστού οπότε αυτό ήταν δυνατό χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στις προπονήσεις των υπόλοιπων σωματείων και για τις ώρες όπως 09:00-11:00 ή 13:00-15:00 εν μέσω σχολικών εξετάσεων για να γίνονται διπλές προπονήσεις.

Ως Ηρακλής οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πιστεύουν σε εμάς και συνδράμουν με τις δυνατότητες τους στην προσπάθεια μας».