image description

Η μεγαλύτερη αποστολή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μόναχο της Γερμανίας, μόλις αρχίζει!

150 μέλη του σωματείου για οκτώ ημέρες θα βρίσκονται σε τουρνουά αποκτώντας εμπειρίες, κλείνοντας την σαιζόν, με τις καλύτερες αναμνήσεις που θα προκύψουν.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη αποστολή, οι δικές μας δυνάμεις δεν έφταναν, αλλά εδώ υπήρξε η συμβολή των χορηγών μας που από την πλευρά τους συνέβαλαν στο μεγάλο εγχείρημα, μοναδικό στην Ελλάδα μπορούμε να πούμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αθλητικά καταστήματα ΖΗΣΗΣ SPOR τα οποία είναι κοντά μας σε κάθε δραστηριότητα, στον μόνιμο χορηγό μας νερό ΖΑΓΟΡΙ και την οικογένεια Χήτου, στον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗΠ κ. Βασίλη Ευθυμίου (εμπορία ψαριών) ο οποίος σε κάθε δραστηριότητα συμβάλει, στους φούρνους ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗ οι οποίοι για πρώτη φορά συμμετείχαν στο ταξίδι στο όνειρο και στο γραφείο ταξιδιών ΑΡΜΟΝΙΑ TRAVEL το οποίο με τρία λεωφορεία θα μας ταξιδέψει.

Tέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιωαννιτών και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Θωμά Γιωτίτσα, για την έμπρακτη στήριξή τους και της έγκρισης οικονομικής ενίσχυσης στο σωματείο μας, ώστε και τα παιδιά που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες, να συμμετάσχουν σε αυτή την αποστολή, η οποία αποτελεί εμπειρία ζωής για όλους.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ

Ολοι μαζί γράφουμε ιστορία…