image description

Ξεκινά την Παρασκευή, 23 Ιουνίου, στα γήπεδα Paradise Park της Μεταμόρφωσης η τελική φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League. Τα ματς θα διαρκέσουν και το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιουνίου, ο πρωταθλητής θα σηκώσεις την κούπα! Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Η NIVEA MEN, Νο1 μάρκα για την περιποίηση της αντρικής επιδερμίδας, υποστηρίζει φέτος ως μέγας χορηγός το πρωτάθλημα. Δίπλα στο σύγχρονο άντρα, η NIVEA MEN προσφέρει ανώτερη φροντίδα, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του, ώστε να αποκτά αυτοπεποίθηση και να επιτυγχάνει το καλύτερο «παιχνίδι», εντός και εκτός γηπέδων!

Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής είναι οι πρωταθλητές Θεσσαλονίκης του Ζήθρου, οι οποίοι έρχονται στην Αθήνα με περίσσιο ενθουσιασμό για να διεκδικήσουν την κούπα! Οι υπόλοιπες ομάδες στην τελική φάση είναι οι πρωταθλητές ΗΔΤ και οι δευτεραθλητές Align από το Ρέθυμνο, οι πρωταθλητές Στρουμφίτες από το Ηράκλειο με τον 1ο σκόρερ της διοργάνωσης, Κιάμο Γκίνη στο ρόστερ τους. Από τον Βόλο, η ομάδα Alex (πρώην Dildos) θα δώσει και πάλι το δυναμικό παρών.

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.