image description

Το 8ο PAS GIANNINA BASKETBALL CAMP έκλεισε τις πύλες την Παρασκευή το βράδυ με πολλές βραβεύσεις, κληρώσεις με πολύ μεγάλα δώρα και με τον καθιερωμένο αγώνα των γονέων και μαζί τελείωσαν και οι φετινές δραστηριότητες του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την προπονητική και αγωνιστική χρονιά 2016-17.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα μέσα Αυγούστου (για τα αγωνιστικά τμήματα) και για την 1η Σεπτεμβρίου για τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών!!!

Σαν Σύλλογος οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον οργανωτικό υπεύθυνο του Camp και υπεύθυνο των ακαδημιών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Αναστασίου Δημήτρη, τους προπονητές που εργάσθηκαν και τους γονείς που και φέτος μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

To 8o ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP ξεπέρασε σε συμμετοχές κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας ότι η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ συνεχώς μεγαλώνει, αυξάνοντας και σε εμάς τις ευθύνες για όσα προσφέρουμε στους αθλητές και τις αθλήτριές μας!!!

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά το σύνολο των χορηγών μας:

– ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

– ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

– ΑΤΗLOS SPORTSWEAR

– ΚΑΣΟΛΑΣ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

– ΑUTOTEST KTEO

– ΦΥΛΑΚΑΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΥΒΟΤΑ

– S OLIVER

– ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Πολιτικός Μηχανικός

– ΠΩΓΩΝΙ Παραδοσιακά Προιόντα

 

που σε αυτές τις δύσκολες εποχές στέκονται δίπλα μας και εμπιστεύονται το όραμα που έχουμε για την αναβάθμιση του μπάσκετ της περιοχής μας.

Μια αναβάθμιση, για την οποία ο Σύλλογός μας πασχίζει έμπρακτα, και που τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει μια συνεργασία με μακροχρόνια προοπτική και πλάνο, που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στο χώρο του μπάσκετ της πόλης μας!!!