image description

Μπορεί μεταγραφικά το θερμόμετρο να δείχνει… χειμώνα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά με τις δοκιμές ποδοσφαιριστών τουλάχιστον περνάει δημιουργικά η ώρα όσων βρίσκονται στο ΠΕΑΚΙ. Φίλαθλοι και δημοσιογράφοι που παρακολουθούν τις προπονήσεις, εκπαιδεύονται παράλληλα στο… σκάουτινγκ, αφού ούτε λίγο- ούτε πολύ ο ΠΑΣ έχει 15 νέα πρόσωπα στην προετοιμασία!

Θυμίζουμε ότι είναι 7 οι παίκτες της Κ-20, οι Παπαϊωάννου, Μούτσιος, Σιχλιμοίρης, Παπαδόπουλος Ελ. και Παπαδόπουλος Κ., Λιάσος και Λιάπης, 2 είναι από τα παιδιά που είχαν λάβει μέρος στο Viareggio Cup οι Ζώγκος και Μπούτιβας, σήμερα προστέθηκε ένας 15χρονος (!!!) από τις Ακαδημίες τις ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο Νικόλαος Δόσης, από χθες είναι στην προπόνηση ένας 17χρονος τερματοφύλακας και τέλος συνεχίζουν να δοκιμάζοντα οι Οικονόμου της Στουτγκάρδης, Λίτσκας από την Καβάλα, Σερβιλάκης από την Κ-20 του Παναθηναϊκού και Φρανκ Μπετρά από τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ.

Μέχρι την Κυριακή που η ομάδα θα φύγει για Καρπενήσι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, γιατί αυτή τη στιγμή ατύπως το ρόστερ έχει 33 παίκτες.

Σε ό, τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για ακόμη μια φορά στη δύναμη και την υψηλή αερόβια ικανότητα, ενώ το απόγευμα έκαναν ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Στο τέλος έγινε και δίτερμα, με τις εστίες τοποθετημένες από περιοχή σε περιοχή.

*Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται η επανεκκίνηση των έργων στο Στάδιο. Γραφειοκρατικά θέματα με την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων, θα έχουν λυθεί ως αύριο, ενώ ένα θέμα που προέκυψε με τη λήψη άμμου από την Κόνιτσα, αναμένεται να λυθεί κι αυτό με παρέμβαση Περιφερειάρχη. Η καθυστέρηση, πάντως, αναμένεται να φέρει σοβαρή επίπτωση στο έργο, που είναι η τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα και όχι σπορά ειδικού σπόρου “ψυχρόφυλλου”, κάτι που θα ανεβάσει το κόστος του έργου και ενδεχομένως να μη βρεθεί και η κατάλληλη ποικιλία.

 Δείτε το βίντεο της προπόνησης

Διαφημίσεις