Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο καμπ που διοργάνωσε το Ioannina Basketball Club από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ, στη Λιμνοπούλα.

Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο καμπ διδάχτηκαν με επιτυχία τα μυστικά του αθλήματος από τους εξειδικευμένους προπονητές του σωματείου, ενώ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολύτιμες συμβουλές από αναγνωρισμένους επιστήμονες όπως η κ. Λορέτα Καλαντζή (καρδιολόγος), ο κ. Βασίλειος Τζίμας (ορθοπεδικός) και ο κ. Αποστόλης Θεοχάρους (διατροφολόγος).

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο γνωστός αθλητικογράφος κ. Βασίλης Σκουντής, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ συνεισφέροντας τα μέγιστα στη διάδοση του αθλήματος στη χώρα μας. Ο κ. Σκουντής παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες του καμπ κατά το διήμερο 6-7/7, βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ ο ίδιος βράβευσε τους νικητές των διαγωνισμών.

Τέλος, η διοίκηση του IBC αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει, για την πολύτιμη συνδρομή τους στη διοργάνωση του καμπ, τους χορηγούς της και πιο συγκεκριμένα το «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ», την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ Α.Ε», τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», την εταιρεία «ΒΙΟΖΩΗΣ Α.Ε.», τα Σούπερ Μάρκετ «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» καθώς και το φούρνο «ΒΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».