Στον Βίκο θα είναι προπονητής τη νέα σεζόν ο Κώστας Σδράκας. Την είδηση προανήγγειλε η πρώην ομάδα του, Ίκαροι Τρικάλων, με ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Τρικαλινό προπονητή για την προσφορά του και τονίζουν ότι η πρόταση ήταν εξαιρετικά δελεαστική από τους Γιαννιώτες για να την αρνηθεί. Άλλωστε, ο Βίκος είναι κοντά στην ανακοίνωση συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη νέα σεζόν, ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, με βαρύ όνομα.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. των Ικάρων Τρικάλων ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Σδράκα. Η επαγγελματική εξέλιξη του Κ. Σδράκα ως προπονητή είναι προτεραιότητα για τον ίδιο και για όσους αγαπούν το μπάσκετ και πιστεύουν στους νέους Έλληνες προπονητές. Έτσι λοιπόν, η πρόταση που δέχτηκε με μακροχρόνιο συμβόλαιο από γειτονική ομάδα της πόλης των Ιωαννίνων ήταν τόσο καλή που δε θα μπορούσε να αρνηθεί αλλά κι εμείς να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή.

Κάνοντας τον απολογισμό της περυσινής χρονιάς, οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στον κόουτς Κώστα Σδράκα γιατί συνέβαλε τα μέγιστα για την πορεία της ομάδας, η οποία κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα αγωνίζεται πλέον στη Γ’ Εθνική.

Ευχαριστώντας, λοιπόν τον κόουτς, του ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του γιατί το αξίζει πραγματικά.

Για το νέο τεχνικό συμβούλιο θα υπάρχει σχετική ενημέρωση».