Μια πρώτη ευκαιρία να δει πως εξελίσσεται η προετοιμασία και αν αφομοιώνονται στοιχεία τακτικής, θα έχει σήμερα (Σάββατο) ο Γιάννης Πετράκης, που θα δει τους παίκτες του να αγωνίζονται στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΛ του Πάους.

Το πρώτο αυτό φιλικό παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για να δούμε αν ο ΠΑΣ θα αλλάξει οριστικά πλέον το σχηματισμό του σε 4-4-2 ή κάτι άλλο, αφήνοντας για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις παιχνιδιών το 3-5-2. Επίσης, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές και κυρίως τον Μπετρά, που φαίνεται να έχει κερδίσει κάποιους πόντους στην εκτίμηση του “κυανόλευκου” τεχνικού.

Με εξαίρεση τους Περιστερίδη και Μαμπουλού, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στη διάθεση του κ. Πετράκη. Βέβαια, οι Τζημόπουλος και Χαλκιαδάκης δεν είναι από την αρχή του καλοκαιριού στην προετοιμασία, οπότε ίσως μοιραστούν λιγότερο χρόνο συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Το φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00 στο Εθνικό Στάδιο του Καρπενησίου και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3. Εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, θα γίνει μία προσπάθεια και για μετάδοση με εικόνα μέσω fb live.