image description

Παρόντες ήταν σήμερα στο Καρπενήσι οι δύο πρόεδροι του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ, Χριστοβασίλης και Κούγιας αντίστοιχα και μάλιστα παρακολούθησαν το φιλικό των ομάδων τους δίπλα-δίπλα, παρά την πρόσφατη κόντρα τους και τις κατηγορίες Κούγια.

Ρωτήσαμε τον κ. Χριστοβασίλη για τα έργα στο γήπεδο και ποιος ευθύνεται που σταμάτησαν. Αν και δεν έκανε κάποια επίσημη δήλωση, αυτό που μας μετέφερε είναι η απόλυτη βεβαιότητά του ότι τα έργα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα και θα είναι έτοιμο το γήπεδο για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Προέκυψε ένα θέμα με την προγραμματική σύμβαση και όσα είχαν συμφωνηθεί, αλλά όλα πλέον είναι έτοιμα.

Μάλιστα δεν έμεινε μόνο εκεί ο κ. Χριστοβασίλης, αλλά μας είπε ότι και για τον εργολάβο αποτελεί προσωπικό στοίχημα αυτό το γήπεδο με τις περιπέτειες που έχει περάσει ουκ ολίγες φορές. Ο κ. Γεννάτος θα τελειώσει εγκαίρως το έργο και θα είναι ποιοτικό, όπως έχουν δεσμευθεί όλες οι πλευρές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ επιβεβαίωσε φυσικά ότι θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας και δεν θα γίνει σπορά τελικά κι αυτό σημαίνει αύξηση του κόστους από τα 180.000 ευρώ στα 230.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Τέλος, σε «πηγαδάκι» που είχαν οι Χριστοβασίλης και Κούγιας μίλησαν για το θέμα που έχει ανακύψει με τα τηλεοπτικά και τη συνάντηση που θα έχουν οι 4 “μεγάλοι” την Δευτέρα με τη NOVA. Είπε προς τον κ. Χριστοβασίλη ότι πλέον “κι εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται με το θέμα και δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε ευρώ από τα συμφωνηθέντα”.