Την πρώτη τους συγκέντρωση είχαν σήμερα στο ΠΕΑΚΙ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Για πρώτη μέρα το πρόγραμμα είχε κυρίως δουλειά στη φυσική κατάσταση, ενώ από αύριο θα προστεθούν πλέον και οι ασκήσεις με μπάλα.

Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι Τσίντας (δεξί μπακ) και Φαΐκ (στόπερ) από τους Αμπελόκηπους και ο Γρηγοριάδης (αριστερό μπακ) από την Κ-17 του Πανιωνίου.

Από την ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκαν οι Πήλιος, Τάτσης, Λιάσος, Λιάππης, Παπαδόπουλος Κώστας, Παπαδόπουλος Λευτέρης, Μπελά, Σαββίδης και Πατσιούρας.

Παρέμειναν από το περσινό ρόστερ οι Ψαρράς Ιάσων, Ψαρράς Ναπολέων, Μούτσιος, Αλεξίου Λαμπίρης, Παπαϊωάννου και ο Γεωργούλας. Ο τελευταίος διεκδικεί Όσκαρ ατυχίας, καθώς είχε υποβληθεί σε εγχείριση χιαστών, ο οργανισμός του απέρριψε το μόσχευμα και  χρειάστηκε να κάνει και δεύτερη επέμβαση, οπότε θα αργήσει για μεγάλο διάστημα να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής των Νέων, Χρήστος Αγγέλης, περιμένει τις αποφάσεις του κ. Πετράκη για πολλά παιδιά που δοκιμάστηκαν στα Γιάννενα και το Καρπενήσι, ενώ δοκιμές θα κάνει και η Κ-20 το επόμενο διάστημα.