image description

Στα Ιωάννινα βρίσκεται και πάλι από την Πέμπτη η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα αναχώρησε μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς το τεχνικό επιτελείο έκρινε ότι θα έπρεπε να δοθούν τουλάχιστον 2 μέρες ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι δούλεψαν πολύ σκληρά από τις 26 Ιουνίου και μετά, με διπλές προπονήσεις ως επί το πλείστον.

Για την Κυριακή είχε προγραμματιστεί ταξίδι της ομάδας στην Τουρκία για να λάβει μέρος σε τουρνουά, αλλά η αυξανόμενη ένταση στα ελληνοτουρκικά τις τελευταίες μέρες, προκάλεσε προβληματισμό στους ιθύνοντες. Τα μέτρα ασφαλείας για ένα απλό τουρνουά δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο αυστηρά όσο επιθυμούσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ κι έτσι το ταξίδι αυτό πάει για οριστική ματαίωση.

Πάντως ο κ. Χριστοβασίλης και οι άνθρωποι που συνεργάζεται για τέτοια θέματα δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα να στείλουν την ομάδα σε κάποιο τουρνουά του εξωτερικού και ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Στα μεταγραφικά, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει η αποτίμηση των δοκιμών που έγιναν και ο κ. Πετράκης θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Με τους Μουταμπάλα και Μπετρά υπήρχε βεβαιότητα ότι θα κλείσουν, αλλά ο Κονγκολέζος δεν έδειξε πανέτοιμος στα δύο φιλικά, ενώ ο Γάλλος δεν συμμετείχε καν. Θα συνεκτιμηθεί και το βιογραφικό τους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως, θα γνωρίζουμε την απόφαση του προπονητή.

Τις αποφάσεις Πετράκη αναμένουμε και για τους Λουίζ Ενρίκε, Σερβιλάκη και Φουάση, που επίσης δοκιμάστηκαν στο Καρπενήσι.

Δεδομένου ότι χθες έκλεισε το κενό στη θέση του αμυντικού χαφ με την ανανέωση του συμβολαίου του Λίλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να ψάχνεται για επιθετικό (ίσως και 2 στον αριθμό), αριστερό μπακ και 8άρι.