image description

«Μπράβο σε όλους», ήταν η τελευταία ατάκα του Γιάννη Πετράκη στο τελείωμα της σημερινής προπόνησης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι φανερά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Οι σκληρές διπλές προπονήσεις κυλούν πολύ καλά και το κυριότερο με όλους τους παίκτες υγιείς, εκτός του Περιστερίδη, βέβαια, που κουβαλάει τον περσινό του τραυματισμό, ενώ ο Μαμπουλού είναι ξένο σώμα, αφού δεν έχει δώσει «σημεία ζωής» από τότε που έφυγε για το γάμο της αδερφής του, όπως υποστήριξε.

Ήδη η ΠΑΕ έχει καλέσει τους μάνατζέρ του να τον εντοπίσουν και να εκκινήσουν διαδικασίες λύσης του συμβολαίου του, αφού είναι φανερό ότι ο Γαλλο-Κονγκολέζος δεν έχει διάθεση να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά και να επέστρεφε, δεν θα ήταν και ό,τι καλύτερο για το κλίμα των αποδυτηρίων.

Ο έτερος Γάλλος της ομάδας, ο Φρανκ Μπετρά, θεωρείται ακόμα «υπό δοκιμή», αφού δεν ανακοινώθηκε η υπογραφή του συμβολαίου του. Πάντως σήμερα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, τροφοδοτήθηκε περισσότερο και βρήκε δίχτυα. Ο προπονητής αξιολογεί καθημερινά τις επιδόσεις του και τα συμπεράσματα θα είναι ασφαλή, μετά από τόσες ημέρες δοκιμών.

Εφόσον διεξαχθεί τελικά το φιλικό με την Κασσιόπη την Κυριακή, εκεί θα έχουν την ευκαιρία οι Γιαννιώτες φίλαθλοι να δουν αυτόν, αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα σε δράση.

Από σήμερα έχει μπει πλέον σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο Άντι Λίλα, που είχε συμμετοχή στο δίτερμα.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης