Πέρα από τις επιτυχίες στους αγωνιστικούς στίβους, σταθερή φιλοδοξία και προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων είναι να παίζει επίσης έναν χρήσιμο κοινωνικό ρόλο, αλλά και να προβάλλει τα Γιάννενα, αθλητικά και τουριστικά, σε κάθε ευκαιρία.

Με πολλή χαρά λοιπόν συμμετείχε πρόσφατα στα γυρίσματα της νεανικής τηλεοπτικής εκπομπής του ALPHA «Τeen City Vibe», παραχωρώντας ως πρωταγωνιστή τον νεαρό Πρωταθλητή του Αποστόλη Ντότη, καθώς και τις εγκαταστάσεις αλλά και βάρκες του, με αποτέλεσμα να κάνουν τελικά τον γύρο της Ελλάδας εντυπωσιακά πλάνα από την Παμβώτιδα!

Η νίκη των Ιωαννίνων στον αντίστοιχο διαγωνισμό, μέσω της οποίας τα Γιάννενα θα αποκτήσουν σύντομα ένα σύγχρονο ποδηλατικό πάρκο, χαροποιεί ιδιαίτερα τη μεγάλη οικογένεια του Ν.Ο.Ι., που παραμένει πάντα διαθέσιμη να συμβάλλει με όλες της δυνάμεις της σε κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με την εξωστρέφεια και προβολή της πόλης μας.

Η Διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει θερμά τον Αποστόλη για τη συμμετοχή και την καίρια συμβολή του στην επιτυχία του διαγωνισμού «Teen City Vibe».