Ελλείψει αντιπάλων για φιλικό παιχνίδι, ο κ. Πετράκης είχε την ευκαιρία σήμερα, αντί προπόνησης, να δει τους παίκτες του σε εσωτερικό διπλό που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ. Κίτρινοι και ροζ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους Χαλκιαδάκη, Μπετρά, Κόντε και Νικολιά να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ πάρα πολύ καλά τα πήγε και ο νεαρός τερματοφύλακας Πατσιούρας, που προωθήθηκε αναγκαστικά στη μεγάλη ομάδα μετά την προσφυγή του Πασχαλάκη.

Ο κ. Πετράκης δοκίμασε δύο συστήματα, 3-5-2 και 4-4-2, αλλά και όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ, με το ματς να διεξάγεται σε 2 35λεπτα ημίχρονα.

Στο α’ ημίχρονο έπαιξαν με τους ροζ και σε 3-5-2 οι Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Βιδάλ, Γιάκος και Κόντε.

Οι ροζ έπαιζαν με 4-4-2 και στην ενδεκάδα ήταν οι Πατσιούρας, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Λίλα, Ζαχαρός, Νικολιάς, Ντόλοβατς, Χαλκιαδάκης και Μπετρά.

Ο Λίλα άντεξε περίπου 30 λεπτά, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να μπαίνει στους ροζ και τον Κοζορώνη να αλλάζει ομάδα και να πηγαίνει στους κίτρινους για το υπόλοιπο του ματς.

Στην επανάληψη οι κίτρινοι έπαιξαν 3-5-2 και στην ενδεκάδα ήταν οι: Πατσιούρας, Σκόνδρας, Μπέριος, Ζώγκος, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Κοζορώνης, Λιάππης, Νικολιάς, Χαλκιαδάκης και Μπετρά.

Με τους ροζ που έπαιζαν σε 4-4-2 στην ενδεκάδα ήταν οι: Βελλίδης,Τζημόπουλος, Μιχαήλ,  Καρανίκας, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος, Ντόλοβατς, Βιδάλ, Κόντε, Γιάκος.

Στο 40’ ο Βιδάλ ένιωσε ζαλάδα και αντικαταστάθηκε από τον Ζαχαρό, ο οποίος πήγε στην κίτρινη ομάδα και ο Λιάππης μεταπήδησε στους ροζ.

Φυσικά το δίτερμα προσφερόταν αποκλειστικά για συμπεράσματα του προπονητή και τίποτα παραπάνω. Μάλιστα ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε για να γίνει περαιτέρω ανάλυση από το τεχνικό τιμ.

Το φιλμ του αγώνα

11’ Εντυπωσιακή ρουλέτα του Μπετρά, απέφυγε τους αντιπάλους του, πέρασε καταπληκτική ασίστ στον Χαλκιαδάκη κι αυτός με σουτ ωηλά στη δεξιά γωνία του Βελλίδη δεν του άφησε περιθώρια κάνοντας το 1-0 για τους κίτρινους.

29’ Σουτ του Βιδάλ, μπλόκαρε ο Πατσιούρας

34’ Ο Κόντε με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε, αλλά ο κ. Πάνου δεν του έδωσε πέναλτι.

35’ Σέντρα του Καρανίκα, ο Γιάκος στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

50’ Κάθετη πάσα του Κόντε στον Γιάκο, τετ-α-τετ αυτός, έσωσε ο Πατσιούρας.

55’ Σουτ του Μπετρά υπό πίεση, μπλόκαρε ο Βελλίδης

65’ Ενέργεια των παικτών των ροζ έξω από την περιοχή, η μπάλα στον Λιάππη μέσα στην περιοχή, αμέσως πάσα στον Κόντε κι αυτός σουτ στην κίνηση για το 1-1.

67’ Ο Κόντε σε σύγχυση στην περιοχή των κίτρινων, σούταρε από τη μικρή περιοχή, με τον Πατσιούρα να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση πάνω στη γραμμή, απλώνοντας το κορμί του.