Για την Τρίτη πήρε δικάσιμο από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών η προσφυγή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί -σύμφωνα την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα- το ποσό των 2.360 ευρώ που είναι ληξιπρόθεσμο και από εκεί κι έπειτα την ελευθέρας του, το ποσό του συμβολαίου της επόμενης σεζόν και σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί, τότε την επιβολή σκληρών ποινών, όπως είναι η απαγόρευση μεταγραφών σε δύο μεταγραφικές σεζόν και η αφαίρεση βαθμών.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει προχωρήσει το σκέλος της πληρωμής της ληξιπρόθεσμης οφειλής και από εκεί και πέρα θα περιμένει το ποσό που θα επιδικαστεί στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Πάντως με τη ρήξη στα άκρα, δύσκολα θα δεχτεί διακανονισμό για το ποσό του συμβολαίου του.

Να τονίσουμε ότι πληρωμές μετά την προσφυγή αναγνωρίζονται μόνο ως προς το σκέλος της μη επιβολής ποινών και όχι για να επιστρέψει ο παίκτης στην ομάδα. Η διευκρίνιση αυτή είναι απαραίτητη για όσους νομίζουν ότι η ομάδα μπορεί να τον κρατήσει στις τάξεις της και να τον στείλει στην… κερκίδα. Οι νόμοι είναι έτσι φτιαγμένοι ούτως ώστε σε όλες τις περιπτώσεις το πάνω χέρι να το έχει ο ποδοσφαιριστής.